Bez

Sziasztok!

Bez vagyok, a Jógi játék szerzője – pontosabban az In a Bind című játéké, ami alapján a Jógi készült. A tesztelőknek, a Kickstarteren támogatóknak és mindenkinek, aki mellettem állt, köszönhetem, hogy a játékom megjelenhetett. Dave Cousins mutatta meg a játékomat a Gigamicnak, akik (nem meglepő módon) imádták.

Izgatottan vártam játékom szó szerint polírozottabb és színesebb kiadását Jógi címmel. Remélem, hogy sok játékosnak fog rengeteg vidám percet okozni szerte a világon.

Ha már lehetőséget kaptam, hogy hozzátok szóljak, élek is vele. Íme:

Minden lehetséges!

A játékban szereplő összes póz egyszerre felvehető! Legalábbis elméletileg. Persze lehet, hogy egyszerűen nem vagy elég hajlékony. Vagy elfáradsz. Nem baj, ne keseredj el! De ha bármikor azt gondolod, valamelyik póz lehetetlen, hát tudd meg: nem az! Próbáld teljesen máshogy fordítani a törzsedet, lefeküdni, kitámasztani magad, szájjal vagy lábbal lapot húzni…

A kártyák teljesen vízállóak és szinte elpusztíthatatlanok

Ha rájuk fröccsen az ital, lemoshatod őket. Megpróbáltam széttépni egy lapot, de nem sikerült. Lenyűgöző a kártyák minősége! Egy medence sarkán játszottam, és mivel nedvesen jobban tapadnak a lapok, így könnyebb őket tartani. Amint a víz alá mész, persze leesnek rólad.

Szeretnék fotókat látni és sztorikat hallani

Azért találok ki játékokat, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Ha valaki elmeséli, milyen jól mulatott a játékommal, az a világ legjobb érzése. Imádom a társaságot, ha összefutsz velem, nyugodtan szólíts meg. Ha Londonban jársz, keress meg bátran – mindig van nálam egy-egy érdekes játék.

Remélem, hogy a játékunk sok örömteli percet fog okozni.

– Bez